Főoldal / Szállítási információk

Szállítási információk

Megrendelését követően a Gyémánt Kézimunka (Ferdinánd és Társa Kft.) visszaigazolást küld a rendelésről a termék adataival. Abban az esetben, ha kérdésed vagy megjegyzésed van a rendeléssel kapcsolatban, a rendelés véglegesítésekor továbbíthatod felénk, munkatársaink pedig rövid időn belül felveszik Veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.
A kiszállítás az MPL (Magyar Posta Logisztika), mint Szállító igénybevételével történik.
 
 
Személyes átvételi lehetőség:
 
1. Budapesten:
A Campona Bevásárló és Szórakoztató Központban, a FonalBirodalom Kézimunka Üzletben. ( Campona Bevásárló Központ, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. első emelet ). Az üzlet csak átvételi pont, a bolt árukészletéből a helyszínen a Gyémánt Kézimunka Webáruház árain vásárolni nincs mód! A rendelésednek legkorábbi átvételi időpontjáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatást kapsz. Kérjük a tájékoztatást várd meg, mivel az általad megrendelt áru másik telephelyről kerül kiszállításra a Campona-ba.
 
2. Kalocsán:
FonalBirodalom Kézimunka és Rövidáru Üzletben. (Kalocsa, Damjanich u. 2/a.)
 
Mindkét helyen kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. 2 hét áll rendelkezésedre a rendelésed átvételére, utána automatikusan törlődik. Átvételi határidő módosítására lehetőséged van telefonon és e-mailben.
 
Szállítási költségek:
 
Banki átutalás - bankkártyás fizetés esetén és paypal-os fizetés esetén: 940 Ft
 
Utánvételes fizetés esetén: 1300 Ft
 
25 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás Ingyenes!
 
Szállítási határidő:
 
A termékekből készleteket tartunk. Banki átutalás esetén a pénz számlánkra érkezésétől számított 2-6 munkanap, utánvételes fizetés esetén a rendeléstől számított 2-6 munkanap a kiszállítási idő, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesít. Ilyenkor lehetőséged van arra, hogy a rendelésedet részben (az éppen készleten nem lévő termék nélkül) elküldjük Neked, vagy kérésedre összevárjuk a termékeket, és később, de a teljes rendelést küldjük el, esetleg a hiányzó terméket helyettesítjük egy másikkal. Cégünk alapelve, hogy minden esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük.
 
Sikertelen kézbesítés:
 
Amennyiben kiszállító partnerünk nem talál a megadott címen, megkísérli felvenni Veled a kapcsolatot. Amennyiben ez nem sikerül, még kétszer megkísérlik a kiszállítást. Amennyiben harmadszor sem sikerül a kézbesítés, akkor partnerünk írásos értesítést hagy, hogy melyik postán és mennyi ideig tudod átvenni a csomagodat.
 
Fontos tudnivalók a termék átvételéről:
 
Kérünk Téged, hogy a csomag átvételekor minden esetben ellenőrizd a csomag épségét, amennyiben sérült vagy megrongálódott a csomag ne vedd át, kérj kárfelvételi jegyzőkönyvet és vedd fel velünk a kapcsolatot.
 
Szállító:
MPL - Magyar Posta Logisztika
Tel: 06-1-333-7777
Fax: 06-1-321-3210
E-mail: customer.service@posta.hu