Főoldal » Rövidáru » Burda szabásminták

Burda szabásminták

A legújabb divatot követik a Burda szabásmintái. A készletek német nyelvű  a leírást, és az eredeti ábrákat tartalmazzák. Trendi szabásminták nagy választékban, egyszerű, és logikus a tartalma. Bízzál magadban, és próbáld ki Te is! 

 
« Első
« Előző
1
2
3
4
5

 
 • Adventi naptár_P - Kreatív
Erősség: könnyű Minden évben előkerül a kérdés: milyen adventi naptárat készítsünk?  Idén megadjuk rá a választ, szabásmintánk segítségével, fenyőfa alakúra formázhatjuk. Elővehetjük eztán minden évben (hiszen egy szépen megvarrt dolog sok évtizeden át szolgálhat), vagy a csomag további ihleteket adhat a következő évekre.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Alsószoknya_P - Szoknya
Vannak helyzetek - lassan feledésbe merülnek - amikor bizony szükséges lenne egy alsószoknya. Vagy egy átlátszó ruha miatt, vagy mert a kiválasztott szoknya igényli az "alátartást". Az alsószoknya készülhet tüllből, organzából, vagy vékony pamutszövetből. Díszíthetjük is: rojtokkal, csipkével, de akár még gyöngyökkel is, az alja vonalát.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Baba játékszer_P - Kreatív
Erősség: könnyű
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Babacipők_P - Bébi
Erősség: könnyű Cipő a kocsikázáshoz, mamusz a délutáni alváshoz, vagy segítség a játékhoz Anyával. Bőrből, szőrméből, kötött anyagokból, filcből varrható és fontos, hogy a dekorációkra is figyeljünk ezeknél az apró daraboknál. Remek ajándékötlet!
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gumis derekú szoknya_P - Szoknya
Erősség: haladóMéretek: 44-60  Örök kedvencünk, a gumis derekú, egyenes szoknya, ezúttal erősebb testalkatra, 44-től 60-as méretig. Ajánlott szövetek: Varrásban kezdők és kevesebb gyakorlattal rendelkezők is sikert érnek el ezzel az egyszerű szabással. Ha a hosszabb fazont választjuk, hagyjunk lépéshasítékot a háta középvarrásban! Érdemes rugalmas szövetet, dzsörzét választani hozzá.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Kötények a konyhába_P - Kreatív
Erősség: könnyű A kötény-ajándék azért jó, mert abból sosincs elég a konyhában. Sokszor az egécs család beáll segíteni, és már nem is jut mindenkinek felvehető darab. Esetleg a korábbi kötényeket már elnyűtte a sok mosás.  Ráadásul hadilábon állunk még a varrással? Ugyan, meg is van az idei sorozatajándék gyártás ötlete! Kötényeket készíthetünk női- és férfi szakácsoknak, háziasszonyos vagy sokcsillagos séf stílusában. 
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Partedli_P - Bébi
Erősség: könnyű Minden, ami a bébi nyakába köthető és megvédi a ruháját evés közben. A klasszikus íves pártedlitől, a féloldalasan fellógatható "előkötényeken" át, a hosszú ujjakkal szerkesztett, hát nélküli felsőrészig. Minél nagyobb a pancs, annál nagyobb a biztonság! Jól mosható vagy vízlepergető hatású anyagot keressünk a könnyen kezelhetőség kedvéért.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Szoknyák a legkisebbeknek_P - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 98-128 Rakott szoknya, pörgős szoknya, fodros szoknya... egy igazi apró hölgy ezekért van oda! 98-128 cm magasságra. Dereka többsoros gumiházat kapott és játszottunk az egymásra rakott textilrétegekkel is. Bár az eredmény nagyon dizájneresnek tűnik, pillanatok alatt összedobható.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Textiljátékok_P - Kreatív
Erősség: könnyű Mennyi-mennyi ajándékötlet! Végre nem kell gondolkodni, hogy a család apraja, mit kapjon születés- és névnapra. Dominó és kirakó, esetleg torpedó vagy malom játék? Klasszikus játékok, hogy most a kicsik is megismerhessék őket. Puha figurák: sérülésmentes és vidám hétvégék.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Tini nadrág_P - Nadrág
Erősség: könnyű Méret:32-48
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Tűpárnák_P - Kreatív
Mennyiség:
db
 
 • Vendégpapucsok tartóval_P - Kreatív
Erősség: Méret: S M L Hiánypótló ötlet, hiszen vendégeket mindenki szokott várni. Az is tény, hogy mindenki más papucsot talál kényelmesnek és most mindenkinek a kedvére tehetünk. Háromféle papucs, S, M, L méretben, és hogy ne heverjenek szanaszét, csinos gyűjtőt is kapnak. Dekoráljuk aszerint, hogy kinek szánjuk, vagy hogy milyen illik a szoba berendezéséhez. Vastagabb szövetből, pl. filcből érdemes elkészíteni.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Alapruhatár - szoknya_Z - Szoknya
Erősség: könnyű Méret: 34-44 Gyakorlatilag egy teljesen egyszerű szoknya, övpánt nélkül, hátul két apró szűkítő varrásal, elöl viszont egy látványos részletet kapott: az aszimmetrikus ráncolást.  Ha a sima vonalú szoknya jól kihasznált darabja a ruhatáradnak, akkor érdemes ebből is betárazni, mert feldobja a mindennapi viseletet. A nyárra való tekintettel válassz bátrabb színeket!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Áthajtós ruha_Z - Ruha
Erősség: könnyű Méret: 36-46 Karcsúsító varrások nélkül szerkesztettük ezt a bármilyen alkalomra bevethető ruhát. És hogy az abszolút kezdő varrogatók is neki merjenek látni, még az ujját is egybeszabtuk a testrésszel, így nem kell az ujja bevarrással bajlódni. Könnyű, lenge textilből készítsük, hogy jól érvényesüljenek a derékvonal redői.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Átlapolt szoknya_Z - Szoknya
Erősság: könnyű Méret:36-46 A sima, klasszikus szoknya jó párost alkot egy tarka felsővel, vagy egy szűk garbóval.  Elöl cselesen átlapoltra szabtuk, a háta viszont övpántos derékrészt kapott. Ettől még megijedni nem kell tőle, az "Super Easy" jelölés ígéri az egyszerű elkészítés lehetőségét.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Baba csomag_Z - Bébi
Erősség: könnyű
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi három részes_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92, 98 68-98 cm magas gyerekekre szerkesztettük a három részes öltözéket. A rövidnadrág és a póló kisfiúknak is megvarrható, a családban sokszor felhasználható szabásminta. Ajánlott szövetek: A póló és short anyaga legyen rugalmas, puha, kényelmes, az oldalt kötős kötényruhához választhatunk tarka pamutszövetet.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi kabát és nadrág_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92 Bár az anyagválasztásnál mi elsősorban a fiú babákra gondoltunk, a kétsoros kabátka és a hozzá illő nadrág más színben a család kislányainak is tökéletes lesz. Ajánlott szövetek: Puha polár, kordbársony, plüss és krepp a megfelelő textil az elkészítéséhez. 
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi szoknya és kabátka_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92 Apró szoknya és mini kabátka a legifjabb hölgyek számára. Ajánlott szövetek: Puha, kényelmes pamutból, bébiblüssből, hurkolt dzsörzéből készítsük el. Kezdők is bátran próbálkozzanak vele, nem ördöngősség!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi vállán gombos felső_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek:56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 Ezzel a szabásmintával tucatszám készíthetők a különböző színű és mintájú pólók, pulcsik a kisbabáknak.  Ajánlott szövetek: A gombolható vállak segítik a gyors öltöztetést. Puha pamut- vagy viszkóz dzsörzét, esetleg plüsst válasszunk hozzá.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
« Első
« Előző
1
2
3
4
5


0
25.000 Ft rendelés felett INGYENES házhozszállítás!

5000 Ft
értékű ajándék kupont
adunk ajándékba!

Prym termékeink
Vitorlás - Via Gobelin
Ár: 590 Ft-tól
MFK Sunflowe - Permin
Ár: 1 570 Ft
 • Márkák DMC Prym Dimensions Anchor Red Heart Thea gouverneur Lanarte Riolis
 • Márkák Royal Paris Heritage Eva Rosenstand Maia Michael Powell Vervaco Nimue
 • Márkák Zweigart Via gobelin Szamosközi gobelin Gery gobelin Puppets Schachenmayr