Alkalmi


 
« Első
« Előző
1
Következő »
Utolsó »

 
 • Blúz_Z - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 32, 34, 36, 38, 40, 42, Húzott, puffos váll- és mandzsettamegoldások, különszabott vállrész és kissé túlméretezett gallér jellemzi az 1970-es évek stílusát, ami ráadásul most óriási divat Ajánlott szövetek: Varrhatjuk normál blúzhosszúsággal, de akár a tunikahosszú, derékban húzott verziót is. Ne legyünk bátortalanok az anyagválasztásnál sem; színek és nagy minták előnyben!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Férfi klasszikus nadrág_Z - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  Akár alkalmi szövetnadrágot, akár hétvégére egy új vászon nadrágot szeretnénk, mindegyikben tud segíteni szabásminta szettünk. Ajánlott szövetek: A klasszikus nadrág ismérvei: svédzseb az oldalán, különszabott övpánt övbújtatókkal. Az élére vasalt szárak és a hátára varrt kétszegélyes zseb(ek) már szabadon választható részletei ennek a nadrágnak. Érdemes megnézni a hozzá illő ingek szabásmintáit is, az is fellelhető webáruházunkban.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Szűk szoknya_Z - Alkalmi
Erősség: könnyű Méret:36-46 Egy csomagban két eltérő szoknya szabásmintája kapható: az A modell egy áthajtós, római redőkkel díszített modell, a B modell pedig magasra szabott hasítékkal szerkesztett, szexis alapdarab.  Szövetből, zsorzsettből vagy selyemből ajánljuk a megvarrását. 
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Boleró, kiskabát_S - Alkalmi
Erősség: könnyűMéretek: 36, 38, 40, 42, 44, 46,  A bolerók jellegzetessége, hogy nincs gombolás-átmenet a kabáton, épp csak egy vállat takaró felöltő kivágott ruhák fölé. Egyszerű elkészíthetősége is ebben rejlik, minimális előgyakorlat szükséges csak az elkészítéséhez.  A ruha anyagával harmonizáló kelmét keressünk, akár teljesen azonosat vele. A szélek eldolgozására szolgáló szegélyek lehetnek egyenesre- vagy fodrosra szabottak, tetszés szerint.
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Boleró_S - Alkalmi
Ugye milyen gyakran előfordul, hogy már a szekrényünkben van, a fontos alkalomra felvenni kívánt ruhánk, de sajnos rossz időjárást jósolnak éppen arra a napra?
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Chanel jellegű kosztüm_S - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34-46 Szuperszűk ceruzaszoknya, magasra szabott derékkal és enyhén karcsúsított, rövid állású, gallér nélküli kabát. A sportosság jegyében mi cipzárral zárjuk, de egy szép buklészövet vagy műszőrmés dekoráció ünnepivé varázsolja.
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Ruha és blúz Carmen kivágással_S - Alkalmi
Erősség: könnyűMéretek: 42-52 Mell alatt szabott fazon és látványos dekoltázs, melynek mélységét gumirozással szabályozhatjuk. A vállról leejtve hordva sem túl kacér, mert annyira romantikus, hogy ezt megengedjük neki. Virágos mintás, könnyű anyagokkal, mint zsorzsett, muszlin, viszkóz és krepp anyagokkal, még inkább kiemeljük ezt a jellegét.
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Ruha_S - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  Remek lehetőség a varrásban kezdők számára. Látványos anyagválasztással mindenkinek tátva marad a szája, tudván, hogy mi varrtuk. Ajánlott szövetek: Könnyű, lágy esésű anyagot válasszunk mindhárom modellhez, ami lehet akár egy derékig érő top, kánikula idejére való tunika vagy nyáresti parti csillogó főszereplője.
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Szoknya több rétegből_S - Alkalmi
Erősség: könnyűMéretek: 34-44 Megfelelő anyagválasztással menyasszonyi aljnak tökéletes, de a koszorúslányok, elsőáldozók, Anna-bálra készülők is felvehetik. A látszat csal, könnyű megvarrni! Taftból, selyemből, brokátból, tüllből, organzából és csipkéből ajánljuk az elkészítését. A különböző rétegek akár különböző textilből is lehetnek.
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Női mell alatt szabott ruhák_K - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  A mell alatt elvágott fazon előnyös minden nőnek, mert kiemeli a dekoltázst és hangsúlyozza a derekat. Ajánlott szövetek: Mindhárom ruha más-más alkalomra ajánlott. Lehet decens: egyenes szoknyarésszel és sima vonalakkal. Lehet hosszú, finoman elegáns, római nyakkal, és a harmadik modell, kiemelten fontos eseményekre, extra szabással.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Alkalmi ruha_K - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  Elegáns ruhánk felsőrésze míder szabású, íves dekoltázzsal. Szoknyarésze deréban redőzött, de egyenes vonalú. Ajánlott szövetek: Ezeket a formai lehetőséget gondoltuk tovább és adunk lehetőséget a vállat szabadon hagyó, spagetti pántos és aszimetrikusan kivágott ruhák megvarrására. Díszíthetjük rózsával, eltérő textúrájú kelmével, esetleg több szín keverésével.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Alkalmi ruha_K - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  Új ruhát szeretnénk egy nyáresti koktélpartira, bálba, esetleg menyasszonyi ruhát szeretnénk varrni? Ajánlott szövetek: Bármilyen alkalomra tökéletes választás ez a szabásminta, hiszen sokoldalúan kihasználható; télre-nyárra, rövid szoknyával vagy hosszúval, rövid ujjakkal, vagy akár vállrész nélkül. Lágy esésű anyagot válasszunk (pl. selyem, zsorzsett vagy muszlin), hogy érvényesüljön a hajtásokkal bővített szoknyarész.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Báli ruha uszállyal_K - Alkalmi
Erősség: nehéz Méret: 34-44 Aki egy ilyenbe belevág és sikerrel felveszi, az nagyon büszke lehet magára. Nem azért, mert annyira nehéz az elkészítése, hanem mert akkora sikert fog benne aratni. Szűkre szabott míder fazon, vállpántokkal vagy anélkül; a fodros vagy uszályos szoknyarész combközéptől bővül. Látványos kelmét keressünk hozzá, taftot, szatént, bársonyt vagy más hasonló effekt szövetet.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Csipkével kombinált ruhák_K - Alkalmi
Erősség: nehéz Méret: 34-44 Nagy méretskálán szerkesztettük alkalmi ruháinkat, melyekben a közös pont a csípőben szabott derékvonal. 34-44-es méretre. Alkalomtól és egyéni stílustól függően választhatjuk a hátul mélyen kivágott, ujjatlan fazont, vagy a zártabb, hosszú ujjú modellt. Ha a csipke távol áll tőlünk, akkor válasszunk más mintás anyagot, de ha az egész ruha egyféle anyagból készül, az is egy új stílust eredményez.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Estélyi és koktélruha_K - Alkalmi
Erősség: haladóMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46,  Gyönyörű báli ruha, uszályos szoknyarésszel, különleges vállpánt megoldással és kacér háta kivágással. Koktélruhánk térdig ér, alakot követő, és csipkéből varrt ujjak és háta betétrész jellemzik. Ajánlott szövetek: Apró táska is készülhet a ruhákhoz, a ruhaanyagok maradékából. Keressen hozzá nálunk szabásmintát!
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Estélyi ruhák_K - Alkalmi
Erősség: haladó Méret: 34-44 Míder szabású és empire fazon, két rétegű, 6 részből szabott szoknyarésszel.  Az anyagválasztáson túl (taft, szatén, selyem, organza vagy zsorzsett) nagyon figyeljünk a dekorációra is, mert ezeknek a ruháknak ez fontos része. A saját anyagából szabott rózsabokréta vagy gyöngyözött szegélyek az előnyös testrészekre vonzzák a tekintetet és még eleganciát is kölcsönöz.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Estélyi ruha_K - Alkalmi
Méret: 32-44     Erősség: haladó
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Koktélruha_K - Alkalmi
Erősség: könnyű Méret: 32-48
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Női alkalmi ruha_K - Alkalmi
Erősség: haladóknakMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44 Külön mellrésszel szabott, extra erősen karcsúsított derekú ruha, vállat szabadon hagyva, loknisan bővülő szoknyarésszel.  Ajánlott szövetek: Bevonulás lesz a javából, mikor ezekben a ruhákban lépsz színre. Ne sajnáld a munkát a precíz kidolgozásra és az alkalmi anyagválasztásra.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Női ruha alkalmi_K - Alkalmi
A feltűnő textil miatt válasszunk minél egyszerűbb szabásmintát. Mint például ezt. A ruha kövesse az alakot, de mégse legyen túl szűk és ne legyen rajta sok szabásvonal, hogy szétszabdaljuk a csipke mintáját.
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
db
 
« Első
« Előző
1
Következő »
Utolsó »


0
25.000 Ft rendelés felett INGYENES házhozszállítás!

5000 Ft
értékű ajándék kupont
adunk ajándékba!

Prym termékeink
Punch needle - Dimensions
Ár: 8 310 Ft
Kislány kacsával - Hudemas
Ár: 1 340 Ft-tól
 • Márkák DMC Prym Dimensions Anchor Red Heart Thea gouverneur Lanarte Riolis
 • Márkák Royal Paris Heritage Eva Rosenstand Maia Michael Powell Vervaco Nimue
 • Márkák Zweigart Via gobelin Szamosközi gobelin Gery gobelin Puppets Schachenmayr