Gyermek


 
« Első
« Előző
1
2

 
 • Babacipők_P - Bébi
Erősség: könnyű Cipő a kocsikázáshoz, mamusz a délutáni alváshoz, vagy segítség a játékhoz Anyával. Bőrből, szőrméből, kötött anyagokból, filcből varrható és fontos, hogy a dekorációkra is figyeljünk ezeknél az apró daraboknál. Remek ajándékötlet!
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Partedli_P - Bébi
Erősség: könnyű Minden, ami a bébi nyakába köthető és megvédi a ruháját evés közben. A klasszikus íves pártedlitől, a féloldalasan fellógatható "előkötényeken" át, a hosszú ujjakkal szerkesztett, hát nélküli felsőrészig. Minél nagyobb a pancs, annál nagyobb a biztonság! Jól mosható vagy vízlepergető hatású anyagot keressünk a könnyen kezelhetőség kedvéért.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Szoknyák a legkisebbeknek_P - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 98-128 Rakott szoknya, pörgős szoknya, fodros szoknya... egy igazi apró hölgy ezekért van oda! 98-128 cm magasságra. Dereka többsoros gumiházat kapott és játszottunk az egymásra rakott textilrétegekkel is. Bár az eredmény nagyon dizájneresnek tűnik, pillanatok alatt összedobható.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Baba csomag_Z - Bébi
Erősség: könnyű
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi három részes_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92, 98 68-98 cm magas gyerekekre szerkesztettük a három részes öltözéket. A rövidnadrág és a póló kisfiúknak is megvarrható, a családban sokszor felhasználható szabásminta. Ajánlott szövetek: A póló és short anyaga legyen rugalmas, puha, kényelmes, az oldalt kötős kötényruhához választhatunk tarka pamutszövetet.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi kabát és nadrág_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92 Bár az anyagválasztásnál mi elsősorban a fiú babákra gondoltunk, a kétsoros kabátka és a hozzá illő nadrág más színben a család kislányainak is tökéletes lesz. Ajánlott szövetek: Puha polár, kordbársony, plüss és krepp a megfelelő textil az elkészítéséhez. 
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi szoknya és kabátka_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92 Apró szoknya és mini kabátka a legifjabb hölgyek számára. Ajánlott szövetek: Puha, kényelmes pamutból, bébiblüssből, hurkolt dzsörzéből készítsük el. Kezdők is bátran próbálkozzanak vele, nem ördöngősség!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bébi vállán gombos felső_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek:56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 Ezzel a szabásmintával tucatszám készíthetők a különböző színű és mintájú pólók, pulcsik a kisbabáknak.  Ajánlott szövetek: A gombolható vállak segítik a gyors öltöztetést. Puha pamut- vagy viszkóz dzsörzét, esetleg plüsst válasszunk hozzá.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Fiú rugdalózó_Z - Bébi
Méret: 56-86 Erősség: haladó
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Fodros szoknya_Z - Kisgyermek
Mennyiség:
db
 
 • Fodros ujjú ruha és blúz_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret:92-122 A hosszanti varrások itt nem a karcsúságért felelősek, hanem a bővülő aljért. 92-122 magas kislányokra alkalmas szabásmintánk segítségével fodros-játékos, igazi lányos ruhadarabok készíthetők.  Hurkolt anyagokból, viszkóz vagy pamutdzsörzéből, pikéből, kreppből varrjuk meg ezeket a darabokat!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyerek blézer vagy kabát_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 98-128 Zakó, blézer vagy meleg kabát: 98-128 cm magasságra. Bár a fotókon ezúttal csak kislányok vannak, a B modell gombossá alakításával kisfiúk ünnepi zakója is elkészülhet a szabásminta segítségével.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyerek fürdőköntös_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret:86-122 Az egyszerűség kedvéért bebújós, így gyorsabban felvehető, nem veszítjük el az övet, és biztos, hogy mindenhol melegen tart. Frottírból, polárból és wellsoft anyagokból érdemes megvarrni.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyerek nyári nadrágok_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 92-122 Rövidnadrág, térdnadrág, hosszú nadrág, kislányoknak, kisfiúknak, játékhoz és kiránduláshoz is. 92-122 cm magasságra. Sportos a sok dísztűzéstől és a derekába húzott zsinórtól. Két oldalán svédzsebekkel, a szárán óriási rátett zsebekkel díszítjük. Színes pamutvásznakból, farmerból ajánljuk megvarrni.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyerek puffos ujjú póló_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 92-122 Raglán és egyben puffosra húzott ujjú, bő, térdi érő ruha, 92-122 cm magas kislányok számára. Hétköznapra és hétvégére kordbársonyból vagy pamutszövetből, ünnepekre bársonyból organzával, tüllel díszítve. Vonjuk be a tervezésbe a kis tulajdonost, hogy később ez lehessen a kedvenc ruhája.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyerek rövid ujjú blúz_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 116-146 Elöl gombos, rövid T ujjú blúzok, igény szerint itt-ott kötővel meghúzva. Vidám viselet nem csak iskolai ünnepségekre, de nyári családi bulikra is. Pamutpuplin vagy más lenge hatású, természetes alapanyag szükséges hozzá. 116-146 cm magas lányokra.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyermek fürdököntös_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 98-134 98-134 cm magas gyerekeknek lehet nagyszerű meglepetés egy új fürdőköntös. Úgyis olyan gyorsan kinövik az előzőt. Lányoknak masnis zsebekkel, fiúknak anyagmixeléssel. Szerencsére a boltokban már sok, ehhez szükséges textilből válogathatunk.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Gyermek poncsó_Z - Kisgyermek
Erősség: könnyű Méret: 98-128 Ez az a kedvenc, amihez - kis túlzással - szinte még varrógép sem szükséges, ám annál nagyobb sikert arat. 98-128 cm magas gyerekekre. Kapucnis vagy garbó nyakú, rojtokkal vagy pomponokkal. Ha már az elkészítése pillanatok műve lesz, szánjunk több időt a tervezgetésre, jópofa textil és dekoráció beszerzésére.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Hálózsák és hálóruha_Z - Bébi
Erősség: haladóMéretek: 62-92 Minden ami egy nyugodt álomhoz szükséges. 62-92 cm méretre. Ajánlott szövetek: Raglánszabású kezeslábas és egy hosszú ujjú hálózsák a piciknek. Puha bébiplüsst, pamutdzsörzét és wellsoftot keressünk hozzá.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Hátulgombolós ruha_Z - Bébi
Erősség: könnyűMéretek: 68, 74, 80, 86, 92, 98 Könnyen megvarrható ruha és nadrág, 68-98 cm magas kislányok számára. Ajánlott szövetek: Ráncolt nyaka és ujjai, az elejét díszítő szembehajtás bonyolult ruhadarabot sejtet, ám az elkészítése egy cseppet sem az! A nadrág pedig még annál is egyszerűbb. A hátulgombolós megoldás báját letagadni nem tudnánk, a kényelmességéhez pedig kétség sem fér
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
« Első
« Előző
1
2


0
25.000 Ft rendelés felett INGYENES házhozszállítás!

5000 Ft
értékű ajándék kupont
adunk ajándékba!

Prym termékeink
Punch needle - Dimensions
Ár: 8 310 Ft
Kislány kacsával - Hudemas
Ár: 1 340 Ft-tól
 • Márkák DMC Prym Dimensions Anchor Red Heart Thea gouverneur Lanarte Riolis
 • Márkák Royal Paris Heritage Eva Rosenstand Maia Michael Powell Vervaco Nimue
 • Márkák Zweigart Via gobelin Szamosközi gobelin Gery gobelin Puppets Schachenmayr