Kreatív


 
« Első
« Előző
1
Következő »
Utolsó »

 
 • Adventi naptár_P - Kreatív
Erősség: könnyű Minden évben előkerül a kérdés: milyen adventi naptárat készítsünk?  Idén megadjuk rá a választ, szabásmintánk segítségével, fenyőfa alakúra formázhatjuk. Elővehetjük eztán minden évben (hiszen egy szépen megvarrt dolog sok évtizeden át szolgálhat), vagy a csomag további ihleteket adhat a következő évekre.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Baba játékszer_P - Kreatív
Erősség: könnyű
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Kötények a konyhába_P - Kreatív
Erősség: könnyű A kötény-ajándék azért jó, mert abból sosincs elég a konyhában. Sokszor az egécs család beáll segíteni, és már nem is jut mindenkinek felvehető darab. Esetleg a korábbi kötényeket már elnyűtte a sok mosás.  Ráadásul hadilábon állunk még a varrással? Ugyan, meg is van az idei sorozatajándék gyártás ötlete! Kötényeket készíthetünk női- és férfi szakácsoknak, háziasszonyos vagy sokcsillagos séf stílusában. 
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Textiljátékok_P - Kreatív
Erősség: könnyű Mennyi-mennyi ajándékötlet! Végre nem kell gondolkodni, hogy a család apraja, mit kapjon születés- és névnapra. Dominó és kirakó, esetleg torpedó vagy malom játék? Klasszikus játékok, hogy most a kicsik is megismerhessék őket. Puha figurák: sérülésmentes és vidám hétvégék.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Tűpárnák_P - Kreatív
Mennyiség:
db
 
 • Vendégpapucsok tartóval_P - Kreatív
Erősség: Méret: S M L Hiánypótló ötlet, hiszen vendégeket mindenki szokott várni. Az is tény, hogy mindenki más papucsot talál kényelmesnek és most mindenkinek a kedvére tehetünk. Háromféle papucs, S, M, L méretben, és hogy ne heverjenek szanaszét, csinos gyűjtőt is kapnak. Dekoráljuk aszerint, hogy kinek szánjuk, vagy hogy milyen illik a szoba berendezéséhez. Vastagabb szövetből, pl. filcből érdemes elkészíteni.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Nyári táskák_Z - Kreatív
Erősség: könnyű Sőt, igazából nem csak nyáriak, hiszen bármely évszakban hordhatók, mindig az aktuális ruhatár színeihez igazodva. Bohókásak, viccesek, és minden belefér.  Vastagabb szövetből talán tartósabb, és erősebb tartást is kap. Vékonyabb kelméből inkább "szütyő" készíthető.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Köntös_S - Kreatív
Erősség: könnyű Méret:44-54/56; 32/34-58/60
Ár: 1 450 Ft
Mennyiség:
db
 
« Első
« Előző
1
Következő »
Utolsó »


0
25.000 Ft rendelés felett INGYENES házhozszállítás!

5000 Ft
értékű ajándék kupont
adunk ajándékba!

Prym termékeink
Punch needle - Dimensions
Ár: 8 310 Ft
Kislány kacsával - Hudemas
Ár: 1 340 Ft-tól
 • Márkák DMC Prym Dimensions Anchor Red Heart Thea gouverneur Lanarte Riolis
 • Márkák Royal Paris Heritage Eva Rosenstand Maia Michael Powell Vervaco Nimue
 • Márkák Zweigart Via gobelin Szamosközi gobelin Gery gobelin Puppets Schachenmayr