Női


 
« Első
« Előző
1
2
3
4

 
 • Alsószoknya_P - Szoknya
Vannak helyzetek - lassan feledésbe merülnek - amikor bizony szükséges lenne egy alsószoknya. Vagy egy átlátszó ruha miatt, vagy mert a kiválasztott szoknya igényli az "alátartást". Az alsószoknya készülhet tüllből, organzából, vagy vékony pamutszövetből. Díszíthetjük is: rojtokkal, csipkével, de akár még gyöngyökkel is, az alja vonalát.
Ár: 1 150 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Alapruhatár - szoknya_Z - Szoknya
Erősség: könnyű Méret: 34-44 Gyakorlatilag egy teljesen egyszerű szoknya, övpánt nélkül, hátul két apró szűkítő varrásal, elöl viszont egy látványos részletet kapott: az aszimmetrikus ráncolást.  Ha a sima vonalú szoknya jól kihasznált darabja a ruhatáradnak, akkor érdemes ebből is betárazni, mert feldobja a mindennapi viseletet. A nyárra való tekintettel válassz bátrabb színeket!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Áthajtós ruha_Z - Ruha
Erősség: könnyű Méret: 36-46 Karcsúsító varrások nélkül szerkesztettük ezt a bármilyen alkalomra bevethető ruhát. És hogy az abszolút kezdő varrogatók is neki merjenek látni, még az ujját is egybeszabtuk a testrésszel, így nem kell az ujja bevarrással bajlódni. Könnyű, lenge textilből készítsük, hogy jól érvényesüljenek a derékvonal redői.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Átlapolt szoknya_Z - Szoknya
Erősság: könnyű Méret:36-46 A sima, klasszikus szoknya jó párost alkot egy tarka felsővel, vagy egy szűk garbóval.  Elöl cselesen átlapoltra szabtuk, a háta viszont övpántos derékrészt kapott. Ettől még megijedni nem kell tőle, az "Super Easy" jelölés ígéri az egyszerű elkészítés lehetőségét.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bő szárú élére vasalt nadrág_Z - Nadrág
Erősség: haladó Méret:17-23
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Bővülő szoknya_Z - Szoknya
Erősség: könnyű Méret: 36-46
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Élére vasalt bőszárú nadrág_Z - Nadrág
Erősség: könnyű Méret: 36-46 Bizony, a csípőnadrág ideje leáldozóban van. Ha most varrunk nadrágot, válasszunk olyat, ami legalább a derekunkig felér.  Trendisége mellett kényelmesebb is és a megvarrása nem igényel különösebb tehetséget vagy szakértelmet. Pamut vagy gyapjúszövetek előnyben!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Fodros szoknyák_Z - Szoknya
Erősség: könnyű Méret:34-44 Bárhova pillantunk, fodrokat látunk. De ez most nem optikai csalódás, ez bizony a modern valóság.  A fodrok nagyon divatosak, és azért is kedvencünk, mert egy fodros szoknya megvarrása akkor is megy, ha most kezdünk neki ennek a hobbinak.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Hajtásokkal bővülő nadrág_Z - Nadrág
Erősség: könnyű Méret:34-44 A gyorsaság és egyszerűség jegyében, gumiházzal a derekában. Lehet hosszú vagy rövidebb fazon, akár pánttal elszegve. Könnyű, lágy esésű viszkózból, lenszövetből, pamutdzsörzéből vagy vékony szövetből ajánlott.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Hajtott szoknya_Z - Szoknya
Méret: 34-46 Erősség: könnyű
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Hatrészes szoknya_Z - Szoknya
Méret: 34-44 Erősség: könnyű Hat részből szabott, lendületesen bővülű szoknya, különszabott övpánttal. Igazi iskola-darab, a varrás tanulás egyik első darabja lehet. Gyakorlottaknak, mindössze egy könnyű esti szórakozás. Szellőssége nyárra a legjobb, ezért válasszunk természetes szálú anyagokat, hogy ne is fülledjünk bele. Pólókkal, blúzokkal, esetleg blézerrel határozzuk meg a stílusát.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Kezeslábas_Z - Együttes
Erősség: könnyű Méret: 34-44 Az overál vagy jumpsuit -magyar nevén kezeslábas -, őrületes divat manapság.  Alkalomra fényesen suhogó selyemből, hétvégére farmerből vagy militari mintás vászonból, egyaránt topra tesz. Aki jobban szereti a nadrágot a szoknyánál, de mégis alkalmi összeállítást keres, annak kedvence lesz ez a modell.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Kismama nadrág_Z - Nadrág
Erősség: haladó Méret: 34-46
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Lovaglónadrág_Z - Nadrág
Erősség: haladó Méret:34-44 Ha az alapok már mennek és vágynánk valami nagyon újra, akkor ez lesz a kedvenc modellünk! Extra szabásvonalak emlékeztetnek a lovaglónadrágok stílusára, de, ahogyan a modelleken látszik, igazán sportos és trendi darabokat kaphatunk.  Egy picivel igényel csak több odafigyelést és máris nagyon egyedi dolgot kapunk cserébe. Vásznakat, rugalmas szöveteket keressünk hozzá!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Miniszoknya_Z - Szoknya
Erősség: könnyű Méret: 32-42 A hat részből szabott, lefelé enyhén bővülő, combközépig érő szoknya kiemeli a karcsú derekat és a hosszú lábakat. Akinek kevésbé hosszú jutott, annak is hosszítja optikailag. Hogy ne csak jókislányosan ünneplős legyen, tarka anyagokat kombináljunk egymással. Használhatunk hozzá kordbársonyt, farmert, de akár még bútorszövetet is. 
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Nadrág alacsony termetre_Z - Nadrág
Erősség: könnyű Méret: 16-23 160 cm magasság környékén máshol vannak a derék-csípő-térdvonal arányok, mint 168 cm konfekcióméretnél. Ezt veszi figyelembe ez a rugalmas anyagból készíthető, szűk szárú nadrág szabásminta. Szabhatjuk pantallóval is, akkor biztos nem csúszik el és nem akad bele a bicikli láncába. Viccen kívül: a pantallós megoldás optikailag megnyújtja a lábszárat. Derékpánttal, élére vasalva (tűzve) és az elején cipzárral készítettük.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Nadrág húzott derékkal_Z - Nadrág
Erősség: könnyű Méret: 34-48 34-48-as méretben szerkesztett, szuperkönnyen elkészíhető nadrág, minden alkatra, minden alkalomra és minden stílushoz. Sőt, hozzátehetjük, hogy minden évszakhoz is, hiszen egy szép gyapjúszövet rövidnadrág harisnyával, télen is trendkövetővé varázsol. A dereka gumis és/vagy zsinóros, az oldalába rejtett svédzsebek akár el is hagyhatók, ha még nem állsz a varrás azon fokán, hogy nekiláss.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Női felső szabásminta_Z - Felsők
Erősség: ÁtlagosMéretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44  Egy csomag segítségével tudjuk elkészíteni a nyakba kötős parti felsőnket, kosztümkiegészítő és hétvégi pólóinkat. Ajánlott szövetek: Rugalmas pamut- és viszkóz drzsörzé anyagott keressünk. Vidám szinekben.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Női szoknya_Z - Szoknya
Erősség: könnyűMéretek: 36, 38, 40, 42, 44, 46 Három teljesen más stílus, három elkészítési mód. Ugyanakkor, mind egyformán kihasználható irodába, alkalomra, esetleg hétvégi kiruccanásra. Ajánlott szövetek: Farmertől a kordbársonyig, gyapjúszövettől zsorzsettig, tafttól szaténig bármi alkalmas hozzá, csak gondoljuk végig, hova szeretnénk viselni.
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
 • Overál_Z - Ruha
Erősség: könnyű Méret: 32-42 Annyira jó, hogy megint ennyire trendi a nadrágos overál. Pántok nélkül vagy nyakbakötve, kényelmesen buggyosra szabott nadrágrésszel a legjobb kánikulai viselet.  Az a fajta ruhadarab, ami bár egyszerűen elkészíthető és nem igényel drága kelmét sem (rugalmas viszkóz is megteszi), mégis parti-viselet válik belőle. Érdemes hangsúlyos bizsuval ünnepivé tenni!
Ár: 1 350 Ft
Mennyiség:
db
 
« Első
« Előző
1
2
3
4


0
25.000 Ft rendelés felett INGYENES házhozszállítás!

5000 Ft
értékű ajándék kupont
adunk ajándékba!

Prym termékeink
Punch needle - Dimensions
Ár: 8 310 Ft
Kislány kacsával - Hudemas
Ár: 1 340 Ft-tól
 • Márkák DMC Prym Dimensions Anchor Red Heart Thea gouverneur Lanarte Riolis
 • Márkák Royal Paris Heritage Eva Rosenstand Maia Michael Powell Vervaco Nimue
 • Márkák Zweigart Via gobelin Szamosközi gobelin Gery gobelin Puppets Schachenmayr