Főoldal / Blog / Üdvözlünk megújult honlapunkon!

Üdvözlünk megújult honlapunkon!

Használatát tekintve átlátható és könnyen kezelhető, ugyanakkor számos új, praktikus funkcióval bővült a vásárlói igények figyelembe vételével.

Letisztult felületünk átláthatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosít bőséges kínálatunkban is.

Ha gyorsan és céltudatosan szeretnél vásárolni, főoldali kereső funkciónk segít szűkíteni teljes termékpalettánkat márka, téma, kategória és ár szerint, hogy hamarabb megtaláld, amit szeretnél.

A különböző kategóriákon belül is találsz az adott kategóriához igazított szűrőket, melyek segítségével gyorsabban és egyszerűbben megtalálhatod a keresett terméket.
Új oldalunk jobb és gyorsabb vásárlási folyamatot biztosít számodra. Az egyszerűségre törekedve átalakítottuk a rendelési folyamatot:

1. Kosár oldal (a kosárba rakott termékek áttekintésére, módosítására szolgál)
2. Vásárlói adatok (itt is regisztrálhatsz, vagy beléphetsz)
3. Átvétel és fizetés (megadhatod az átvétel helyét és módját, valamint a fizetés módját)
4. Megrendelés véglegesítése (összegző oldal, minden rendelési adatot megtekinthetsz a véglegesítés előtt)

Továbbra is folyamatos akciókkal, ajánlatokkal várunk Benneteket. Kiemelnénk ezek közül az állandó kuponkedvezményt, melyről bővebben itt olvashatsz. A régi oldalon regisztrált felhasználóink regisztrációja él, az új oldalon is be tudnak lépni korábbi adataikkal.

Kérjük, osszátok meg velünk véleményeteket és javaslataitokat az [email protected] e-mail címen vagy Kapcsolati oldalunkon keresztül.

Üdvözlettel:
Gyémánt Kézimunka Csapata