Főoldal / Blog / Pixelhobby az új őrület!

Pixelhobby az új őrület!


A program tételesen megadja, milyen színű és hány darab pixelnégyzetre van szükségünk a munka elkészítéséhez.

Online felület.

Letölthető változat

A program magyar nyelven nem elérhető, de kezelése nem ördöngősség. A programot bármely Windows-t futtató számítógépre fel lehet telepíteni.

Egy kis ízelítő videó:
Termékek amikre szükséged lehet:
  • Pixelhobby alaplap: Kétféle méretű alaplap létezik, ezeket egy úgynevezett sorolóval tudod egymáshoz csatlakoztatni. Kicsi: 6 x 6 cm és nagy kb. 10 x 13 cm.
  • Csipesz: A csipesz segítségével könnyedén tudod a pixeleket az alaplapra helyezni. Kétféle csipesz létezik, egyenes és hajlított.
  • Pixelnégyzetek: A pixelnégyzetek kb 140 darabos műanyag lapkák, melyből egyesével kipattinthatók a pixelek. A program minden négyzethez egyedi kódot rendel. A négyzeteket itt találod meg.
  • Alaplap soroló: A soroló egy kis műanyag. Nagyobbk képek esetén, ha a legnagyobb alaplap sem elegendő, akkor több alaplapot tudsz összeilleszteni vele. Soroló


A hobby kipróbálásához kapható kezdő készlet is. A készlet a csipeszen kívül mindent tartalmaz. Hat gyermekmintának a leírását és a hozzájuk szükséges pixelnégyzeteket. A csomagban csak egy kis alaplap található. Egyszerre csak egy kép kirakására van lehetőség. Pixelhobby kezdő készlet.

Sok sikert a munkához! Vigyázz függőséget okoz:)
Gyémánt Kézimunka